dimecres, 20 de maig del 2015

ALTRES COSES D'INTERÈS

-Sagrada Família: El Temple Expiratori de la Sagrada Família és una església basílica catòlica de Barcelona dissenyada per l’arquitecte Antoni Gaudí, Es va començar a construir l’any 1882 i a l'any 2015 encara està en construcció. El seu actual arquitecte és Jordi Bonet.


-Puig d'arques: Puig d’Arques és una muntanya de 532 metres que es troba al massís de les Gavarres, entre les oblacions de Cruïlla, Romanyà de la Selva i Sant Sadurní de l’Heura, a la comarca del Baix Empordà.



-Racisme: El racisme és el fet d’afirmar que la gent de diferents races difereix en valors, que les seves diferències poden ser amidades o catalogades jeràrquicament, i que en resulta l’avantatge econòmic, polític i social d’un grup en relació als altres.



-Estàtua a Colom: L’estàtua a Colom és una de les estàtues més importants de Barcelona. Construïda en homenatge a Cristòfol Colom.



-Abat Oliba: L’Abat Oliba va ser un abat benedictí, comte de Ripoll i Berga. A més a més va fundar el monestir de Montserrat i va restaurar les ciutats de Manresa i Cardona.



-Pantà de Terradets: El Pantà de Terradets està situat a la comarca del Pallars Jussà. S’estén entre els municipis de Llimiana i Gavet de la Conca.



Natalia i Andrea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia (o nit) estimats lectors, si volen comentar, endavant, però pensin que aquest blog el fan persones com vosaltres, i els comentaris ofensius es poden estalviar. Si no els hi agrada el que llegeixen, deixin de llegir-ho. Poden comentar si hi ha errors, és clar! Però no calen males crítiques. Gràcies.