dimecres, 20 de maig del 2015

LLOCS ESMENTATS

-Altea: Altea és un municipi de la comunitat Valenciana, situat a la costa d’Alacant a la comarca de la Marina Baixa. Té 24.333 habitants. A Altea es troben la facultat de Belles Arts i la Universitat Miguel Hernández.


-Còrdova: És un municipi Andalús situat a la província de Còrdova, a la comarca de Còrdova(dels quals és la seva capital). Té una població de348.704 habitants i una superfície de1252km2. El seu monument més important és la Mesquita de Còrdova.



-Simat de la Valldigna: Simat de la Valldigna és un municipi de la Comunitat Valenciana situat a la província de Valencia, a la comarca de la Safor.



-Tarragona: Tarragona és un municipi Català situat a la província de Tarragona, a la comarca del Tarragonès (dels quals és la seva capital). Té una superfície de 63km2 i una població de 132.199 habitants.



-Sabadell: Sabadell és un municipi Català situat a la província de Barcelona, a la comarca del Vallès Occidental. Té una població de 207.444 habitants i una superfície de 37,53km2.



-Mondúver: Mondúver és un massís muntanyós situat a la comarca de la Safor, a 841 metres d’altura. El nom de “Mondúver” és mencionat al llibre Joanot Martorell Tirant lo blanc en la persona fictícia del marquès del Mondúver.



-Màlaga: Màlaga és una ciutat d’Andalusia situat a la riba nord del mar d’Alborán, al sud de a península Ibèrica i a poc més de 100 km a l’est de l’Estret de Gibraltat. És capital de la província homònima. Amb 568.479 habitants.

-Alacant: Alacant és una ciutat del Sud del País Valencià, segona en població, capital de la comarca de l’Alacantí i de la demarcació provincial homònima. A la costa mediterrània, té una població de 335.052 habitants. És una ciutat turística i de serveis.



-Pallars (diu que prové d'allà): Pallars és un territori històric de Catalunya. Queda subdividit en les comarques del Pallars Sobirà, amb capital a Sort, i el Pallars Jussà, amb capital a Tremp. Constitueix la conca del riu Noguera Pallaresa.



-Benicarló: Benicarló és una ciutat al nord del País Valencià, a la comarca del Baix Maestrat, de la qual és el segon municipi per població. Té una població de 26.491 habitants.



-Manresa: Manresa és la ciutat capital de la comarca del Bages, al pla de Bages, a prop al nord-oest de l’angle on conflueixen els rius Llobregat i Cardener. Té 76.170 habitants. Manresa és la ciutat capital de la comarca del Bages, al pla de Bages, a prop al nord-oest de l’angle on conflueixen els rius Llobregat i Cardener. Té 76.170 habitants.



-Vielha (Vall d'Aràn): Vielha és la capital de la Vall d’Arán i cap del municipi de Vielha e Mijaran i del terçó de Castièro. El seu nom significa, vila. Té una població de 3.156 habitants.



Natalia i Andrea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia (o nit) estimats lectors, si volen comentar, endavant, però pensin que aquest blog el fan persones com vosaltres, i els comentaris ofensius es poden estalviar. Si no els hi agrada el que llegeixen, deixin de llegir-ho. Poden comentar si hi ha errors, és clar! Però no calen males crítiques. Gràcies.